06 (30) 388-457106 (30) 269-6400info@bekeskert.hu

KERTGONDOZÁS, KERTFENNTARTÁS

A kertgondozás egy meglévő ház kertjének gondozását jelenti, a kertben található növények igényeinek figyelembe vétele mellett.

A kertgondozás időszaka időjárástól függő, bizonyos években korán februárban is kezdődhet és november közepéig is eltarthat. A kertfenntartási feladatok rendszeres elvégzése egy kert életében elengedhetetlen. Amennyiben ezt félvállról vesszük, mert nem tudunk elég időt és energiát a kertünkre fordítani, akkor hamarosan újabb vagyont költhetünk kertünk rendbetételére.

Sokan követik el azt a hibát, hogy kertépítés során nem megfelelő anyagokat, növényeket használnak, és ezzel csak a kertgondozás során szembesülnek.

Mindenki szép kertet szeretne, de ha a legalapvetőbb szükségletekről, mint a növények víz, tápanyag, és fényigényéről sem gondoskodunk, akkor ne várjunk nagy csodát. Nem kell megvárni, amíg elhatalmasodik a probléma, ha időben cselekszünk kertünk hosszú évtizedekig örömöt és kikapcsolódást fog számunkra nyújtani.

Ne feledje, hogy a rendszeres kertgondozás a hosszú életű kert titka.

Amennyiben kertje szépítése fontos az Ön számára, de valamilyen oknál fogva nem tud ezzel foglalkozni, akkor keressen fel bennünket és mi gondoskodunk róla, hogy kertjéből a lehető legjobbat hozzuk ki.


Nyújtott szolgáltatásaink a kertgondozással összefüggésben: