06 (30) 388-457106 (30) 269-6400info@bekeskert.hu

GYEP/FŰ/PÁZSIT TELEPÍTÉS

A sok éves tapasztalataink alapján, ahogyan azt a saját kertünkben tesszük az ügyfeleinknél is csak a legkiválóbb gyártók fűmagkeverékeit használjuk.

A terep előkészítésétől az utómunkákig teljes körűen végig visszük a folyamatot. A telepítést követően a legfontosabb tudnivalókkal és praktikákkal megismertetjük ügyfeleinket, hogy hosszú időn keresztül lehessen gyönyörködni a végeredményben.


Füvesítés

A szép dús pázsit alapja a helyes vetés, illetve felülvetés. Ha a helyzet és az idő lehetővé teszi, általában a vetés a legjobb és a legolcsóbb módja a füvesítésnek. A nagyszerű eredmény másik alappillére a rendkívül jó minőségű fűmagkeverék használata, alkalmazkodva az adott viszonyokhoz.


Gyepszőnyegezés

Általában a vetés a legjobb és a legolcsóbb módja a füvesítésnek, ám amikor fontos a gyors telepítés, a gyepszőnyeg a legjobb választás. A gyepszőnyeg minden zöldfelület létesítésénél felhasználható, viszont nagyobb beruházási igénye van. Általánosságban a helyi termőhelyi viszonyok, a létesítendő terület nagysága, a minőséggel szemben támasztott követelmények, a költségvetés nagysága valamint az időbeli tényezők határozzák meg, hogy füvesítünk vagy gyepszőnyeg fektetése mellett döntünk.