06 (30) 388-457106 (30) 269-6400info@bekeskert.hu

PÁZSIT/GYEP/FŰ GONDOZÁS

A gyönyörű gyep, a kert egyik legesztétikusabb látványa. Amikor igazán szép és egészséges, sűrű gyepet látunk kedvünk van rálépni, lefeküdni rá, és ez igen jó érzés.

Miért tartunk díszgyepeket?

A növényzet, így a fű is élő, ezáltal növekvő, változó, és gondozást igénylő élőlény. Nem elég a kerttervezés és a kertépítés alatt minőségi munkát végezni. Csak folyamatos törődéssel és ápolással tarthatjuk fenn a kertépítés végén átadott kert és a gyep minőségét.


Egész éves gyep műtrágya programok

Ha nem műtrágyázzuk a gyepet, előbb-utóbb meggyengül és ellepik a moha- és gazfélék. Mint minden növény, a pázsitfüvek sem igénylik egész évben ugyanazt a tápanyag összetételt, ezért a piacvezető cégek többféle műtrágyát gyártanak. Gyeptelepítéshez, gyepfenntartáshoz és a nyári hőhatások jelentkezésekor is más-más fajta tápanyag utánpótlás szükséges. A pázsit nem különbözik más növényektől, a növekedéséhez három alapvető elem szükséges: nitrogén, foszfor és kálium. Ezen elemeket tartalmazza maga a gyeptrágya is, amit számtalan formában és módon felhasználhatunk. Minden műtrágyatípusnál nagyon lényeges az egyenletes kijuttatás. Gondoljunk arra, hogy senki sem szereti a sötétzöld fűcsomók közötti sárga foltokat. Pontos kiszórást csak műtrágyaszórókkal érhetünk el.

A professzionálisan beállított gyeptrágya programjaink segítségével elkerülhető a tápanyaghiány és biztosított a méregzöld egészséges pázsit egész évben.


Egész éves gyep növényvédelmi program

Megrendelheti tőlünk az egész éves növényvédelmi programot, ami biztosítja, hogy a tökéletes gyep mindig védve legyen a betegségekkel szemben. A növényvédőszerek alkalmazásán túlmenően szakmai útmutatást és szóbeli segítségnyújtási asszisztenciát is tartalmaz a szolgáltatás.


Egyéni igényeknek megfelelően beállított program: A gyep állapotától függően állapítjuk meg az elvégzendő feladatokat.

Nyújtott szolgáltatásaink a gyepgondozás területén: